Wie we zijn

Welkom Tut Alghar , waar we u de originele lauriersoap aanbieden, gemaakt volgens de beste traditionele en natuurlijke normen. We geloven dat schoonheid en huidverzorging beginnen bij de natuur, daarom streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die gemaakt zijn van pure en veilige ingrediënten voor de huid.

Onze missie

We streven ernaar om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden met onze natuurlijke producten die bijdragen aan de verbetering van de schoonheid en gezondheid van uw huid. We geloven in het belang van het gebruik van natuurlijke ingrediënten die uw huid en ons milieu respecteren, daarom zijn al onze producten vrij van schadelijke chemicaliën en worden ze met de grootste zorg geproduceerd om de beste resultaten te garanderen.

Onze visie

Ons doel is om de eerste keuze te worden voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke en veilige huidverzorgingsproducten. We werken hard om een ​​betrouwbare bron voor natuurlijke schoonheid te zijn, geïnspireerd door de eeuwenoude traditie van het maken van lauriersoap.

Waarom kiest u voor onze zeep?

– 100% natuurlijk: onze producten zijn gemaakt van pure olijfolie en andere natuurlijke ingrediënten die helpen de huid te voeden en te hydrateren.
– Vrij van chemicaliën: onze producten zijn volledig vrij van conserveermiddelen, synthetische parfums en chemische kleurstoffen.
– Traditionele productie: we behouden de oude tradities van het maken van lauriersoap om de kwaliteit en effectiviteit van het product te garanderen.

Whatsapp Image 2024 03 22 At 16.35.58 6fb2216f
Whatsapp Image 2024 03 22 At 16.35.58 2d7ce631
Handmade Olive Oil Soap
varieties
0
soaps produced
0
awards won
0
happy clients
0

Testimonials

Onze klanten waarderen de Oriëntaalse geur van onze zepen en gebruiken ze graag elke dag om hun lichaam en geest te verjongen. 

Home
Shop
Cart
Wishlist